top of page
Reviews Be Joeniek
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Access Bars Behandeling:

 

Anja:

Ik heb een Bars behandeling bij Carla van Be Joeniek gedaan en ik vond het helemaal te gek. Wat is dat fijn. Even pas op de plaats en gewoon even zijn. Heerlijk die ruimte in mijn hoofd na de behandeling. Maar ook na de behandeling merk ik dat ik veel meer ruimte heb gekregen. Ik maak veel meer keuzes, echte keuzes waar ik achter sta. En dat voelt heel erg fijn. Super bedankt voor jouw fijne en zorgzame behandelingen. Ik vind je een prachtig mens, lief, zorgzaam en een hele wijze vrouw. Ik heb veel van je geleerd. Dank je wel. XXX

Miriam:

Ik heb genoten van de bars behandelingen. Ik vond het heerlijk. Echt een moment voor mezelf. Heerlijk om weer een lekker opgeschoond hoofd te hebben. Ik ben in die tijd ook heel erg gegroeid als persoon. Ik merk dat ik veel beter weet wat ik wil en waar ik voor kies. Ik ben ook minder bang geworden om fouten te maken.

A.G.

Ik heb onlangs een bars behandeling gehad bij Carla. Dit was heel bijzonder. Mijn lichaam ging tintelen, mijn buik ding borrelen. Ik voelde de energie stromen. Het was zo bijzonder om even een “leeg” hoofd te ervaren. Zalig. Een hele ontspannen ervaring.

Beppie:

Ik heb een zware hersenschudding opgelopen en heb last van flinke hoofdpijnen. Ik heb een bars sessie bij Carla gedaan en de hoofdpijn was goed opgeklaard. Ik vond de behandeling super fijn. Ik merkte dat ik ook heel erg rustig werd. De dagen erna heb ik me heel ontspannen en goed gevoeld. Je deed het ook heel goed en ontspannen. Ik kon merken dat je veel kennis hebt over wat het met je doet.

Access Bars Class:

Francisca:

Ik heb bij Carla een bars class gevolgd. We hebben eerst alles besproken en een film gezien met uitleg. Je kon vragen stellen, over de dingen die niet duidelijk waren. Je krijgt een boekje en een blad waar je de drukpunten opstaan, dit neem je mee naar huis. Daarna zijn we de bars gaan oefenen. We kregen twee behandelingen en we gaven twee behandelingen. Ik kon me helemaal overlaten, want het was er veilig. Een hele fijne ruimte, die goed aanvoelt. Beide behandelingen waren en voelden anders aan, terwijl het wel dezelfde drukpunten zijn. Maar er gebeuren toch andere dingen in je lichaam. 

 

Ze let goed op dat je zelf een goede lichaamshouding hebt als je een behandeling geeft. Ze kijkt of je je vingers op de goede drukpunten legt. Bij vragen kun je ze gewoon weer stellen.  Ik vond het een hele prettige dag. Goed verzorgd en hele fijne begeleiding van Carla. Het voelde heel warm en veilig. Ik kon heel erg mezelf zijn. Na de bars class ben ik zelf ontzettend gaan groeien. Ik ben zelf een praktijk met bars aan het opzetten en ik bruis van de ideeën. Heb er echt zin in.

 

Sandy:

Ik heb bij Be Joeniek een Access Consiousness Bars cursus gevolgd en ik ben heel tevreden over het verloop van de dag en hetgeen ik geleerd en geoefend heb. Carla is een hele warme vrouw, waar ik mij meteen 'thuis' voelde. Ze brengt de informatie met veel passie en aanstekelijk enthousiast over. Ik heb de begeleiding als heel prettig en professioneel ervaren. Er was genoeg ruimte om te oefenen en we mochten samen een paar mooie momenten ervaren tijdens het leren van de behandelingen. 

Miriam:

Ik heb genoten van de bars behandelingen. Ik vond het heerlijk. Echt een moment voor mezelf. Heerlijk om weer een lekker opgeschoond hoofd te hebben. Ik ben in die tijd ook heel erg gegroeid als persoon. Ik merk dat ik veel beter weet wat ik wil en waar ik voor kies. Ik ben ook minder bang geworden om fouten te maken.

 

Daarom heb ik ook een bars Class gedaan. Ik wilde dit zelf ook graag leren. Ik gebruik het gewoon thuis in mijn gezin. Mijn zoontje vraagt nu regelmatig of ik de puntjes op zijn hoofd wil doen. Daar wordt hij zo lekker rustig van.

 

Carla is een goede cursusleidster. Ik kan haar echt aanbevelen. Ze begeleidt op een hele prettige manier. Ze heeft zoveel wijsheid, zoveel inzichten die je extra mee krijgt. Echt een heerlijke dag om dicht bij jezelf te komen. En je krijgt altijd weer nieuwe inzicht mee waarmee je zelf weer verder kunt.

Marieke:

Ik vind het heel fijn dat ik nadat ik de bars class bij jou heb gevolgd, ik ook kan deelnemen aan de swap-avond voor vrouwen. Ik ben hier heel blij mee omdat ik thuis niet zo goed kan oefenen en ik het wel heel prettig vind om het te blijven doen en zo ook zelf weer een bars behandeling ontvang. Elke keer is weer anders. En het geeft ook weer leuke inzichten en plezier met elkaar. Dat vind ik ook zo top aan bars bij jou. Er wordt altijd veel gelachen.

 

 

MTVSS:

Nicole:

Lieve Carla, bedankt voor deze fantastische dag. Dit was voor mij de 2e Bars class en fijn dat ik deze bij jou mocht ervaren. Carla neemt de tijd en past de dag zo aan dat het voor iedereen mooie inzichten geeft. En dat heeft het zeker gedaan, veel inzichten mogen ontvangen en heel relaxed terug naar huis.

 

Ook heb ik laatst een bodyproces behandeling mogen ontvangen van Carla, heerlijk en ook hier weer veel inzichten gekregen en behoorlijk wat los mogen laten. Ik kreeg letterlijk meer lucht en nu een week later nog steeds en voel me top. Dankjewel lieve Carla, blij dat ik deze behandeling heb mogen ontvangen. Het heeft me weer helderheid gegeven en heb weer energie.

Marja:

Ik geniet elke keer weer van deze behandeling. Ik kom heerlijk tot rust.

Mirjam:

Ik heb een aantal MTVSS-sessies gedaan bij Carla. Dit was echt heel erg fijn. Ten eerste heerlijk ontspannen. Maar ik heb ook heel veel inzichten gekregen. In hoe ik met dingen omga. Ik merk nu dat mijn lichaam dat echt opslaat en mij de weg probeert te wijzen. Tijdens de behandelingen popten steeds klachten op die jij voor mij wist te vertalen. Het waren echt eyeopeners. Ik mocht ze waarnemen, aankijken en accepteren. Met liefde naar kijken heb ik van jou geleerd.

 

Het is fijn als je zo’n lichaamstolk bij je hebt die je helpt om jezelf weer beter te begrijpen. Ik merkte tijdens de behandelingen al dat klachten en pijnen en blokkades minder werden, nadat ik hier andere inzichten op kreeg en luisterde en hier zachter mee om kon gaan. Ik kon het plaatsen. Deze inzichten heb ik meegenomen in mijn dagelijks leven, thuis en op het werk. Hier ben ik mee aan de slag gegaan.

 

Ik moet zeggen het is echt een cadeautje. Een cadeautje voor mezelf. Want mijn lichaam is veel meer tot rust gekomen. Mijn energie stroomt weer beter. Ik heb weer warme voeten en minder hoofdpijn en buikklachten. Ik voel me veel prettiger in mijn lijf, maar ook in mijn dagelijkse leven heb ik zaken anders aangepakt. Ik ben heel erg blij wat Jij hierin voor mij hebt betekent. Je bent een topper!
 

Soul Body Fusion:

Annemarie:

Ik ben bij Be Joeniek gekomen omdat ik niet zo lekker in mijn lijf zat. Ik heb een traumatische situatie meegemaakt en sindsdien voelde ik me toch niet helemaal op en top. Toen ik Carla tegenkwam, gaf zij aan dit ook meegemaakt te hebben en dat soulbodyfusion haar weer echt terug in haar lichaam heeft gebracht. Toen ze dat zei resoneerde dat echt bij mij. Zo voelde dat voor mij ook. Ik wilde weer echt in mijn lijf komen.

 

Ik heb 3 behandelingen soulbodyfusion gehad. En ik heb dit als heel prettig ervaren. De behandeling gebeurt vooral in stilte. En zij begeleidt je hierin. Ik merkte dat er van alles in mijn lichaam aan het verschuiven was. Nu ik dit zo opschrijf, net alsof dingen naar hun plek verschoven. Alsof er een gesprek in mijn lichaam was. Van; “goh , hoe zullen we dit eens aan gaan pakken”.  Alsof er puzzelstukjes naar hun plek gebracht werden. Ik voelde een hele serene rust. Prachtig vond ik het. Magisch. Ik voel het nu nog, het moment alsof je weer inéén valt. Compleet wordt. Je lichaam weer bewoont. Ik ben hier zo blij mee. Ik heb het gevoel dat ik nu meer aanwezig ben bij de dingen die ik doe. Meer in dit leven aanwezig ben. Lieve lieve Carla. Heel erg bedankt dat je mij weer hebt thuisgebracht in mijn lijf. Ik ben er heel erg blij mee!

Karin:

Ik heb 3 soulbodyfusion sessies gedaan bij Carla. Ik voel dat ik meer thuis ben in mezelf. Ik voel dat de dingen meer in flow gaan in mijn leven. Voorheen worstelde ik vaak met dezelfde dingen waar ik tegen aan liep. Dat is nu minder. Het lijkt ook alsof ik meer vertrouwen heb en beter kan accepteren kan hoe de dingen gaan. Vroeger zat ik nogal eens mee te knokken. Een soort berusting heeft het mij gegeven.

Anneke:

Ik heb een soul body fusion behandeling gehad en ik voelde me helemaal rustig worden. Ik voelde me verbonden met een hele serene wereld van liefde en rust. Heel bijzonder dankjewel.

 

Mieke:

Ik heb 3 behandelingen gehad. Ik vond het heel erg prettig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam. De tweede en derde keer kon ik dat beter toelaten. Het voelde alsof mijn ziel tegen mij praatte en in mijn lichaam dingen aan het helen waren. Na de behandelingen voelde ik me meer “heel”. Ik vond het heel fijn en ben er heel blij mee!

 

Psycho-energetische therapie: 

Leontine:

Ik heb een aantal sessies gehad. Carla deed eerst een reading en maakt daar een tekening van. Deze ging ze daarna met mij bespreken. Ongelooflijk hoe raak die was. De thema’s waar ik mee worstelde  kwamen duidelijk naar voren. Carla kon heel goed de angel van het probleem benoemen. We hebben dit thema door een oefening bewust gemaakt. Ik heb in deze oefening dingen kunnen veranderen. Dit heeft heel erg helend voor mij gewerkt. Ook heeft ze mij energetisch weer in balans gebracht. Ik vond het heel prettig hoe iets waar je steeds tegenaan loopt, maar niet echt helder krijgt wat dat nou is, dat dat duidelijk wordt. Maar ook dat je dat in zo’n sessie al kan oplossen. Ik ging veel lichter naar huis. Ik had weer iets kunnen afronden.

 

 

Coach traject: "Reis naar jezelf": 

 

Anita:

Carla vroeg mij of ik een recensie wilde schrijven. Natuurlijk wil ik dat. Ik vind Carla echt een topper. Ze heeft verstand van zaken. Zij is een hele fijne therapeut en coach. Ze stelt zich niet boven je, maar helpt je in je proces. Ze heeft een goed gevulde rugzak waaruit ze vanalles tovert om je verder te helpen. Ik heb door haar coaching heel veel handreikingen gekregen hoe ik met mijn hooggevoeligheid kan omgaan. Ze kan dingen heel goed uitleggen en je laten voelen hoe het werkt. Hoe je je kracht verliest bijvoorbeeld en hoe je je energetisch beter kunt beschermen. Heel handige tips waar ik dankbaar gebruik van maak in mijn leven. Ik merk dat ik mezelf meer ben gaan accepteren in wie ik ben. Meer van mezelf mag houden.

 

Lonneke:

Dankjewel dat ik mezelf weer heb ontmoet en weer van mezelf ben gaan houden. XXX

 

Edith:

Ik ben ook veel meer bezig met wat wil ik als persoon en waarom ben ik hier. Wat ik in mijn leven mag neerzetten. Ik ben op zoek naar meer voldoening en vervulling. Daar helpt dit traject me heel erg bij. Ik leer mezelf beter kennen en maak meer contact met wie ik werkelijk ben en wat ik wil en waar ik behoefte aan heb. Ik voel dat me dat veel gelukkiger maakt dan al dat pleasen en mezelf wegcijferen zoals ik voorheen deed. Ik voel me steeds meer waardevol. En dat voelt hartstikke fijn! Ook om soms een spiegel voor te zetten, als ik steeds weer in een zelfde patroon stap. Dan is het toch fijn om even weer aan het stuur gezet te worden. Want ja het is en blijft mijn leven. En ik creëer mijn leven. Dan kan ik dat maar beter doen vanuit wie ik werkelijk ben en wat ik werkelijk wil, vanuit hoe ik het voel en zie. En dat voelt eigenlijk hartstikke lekker!

B.P.:

Ik vind het altijd heerlijk om weer een behandeling en coachsessie te krijgen. Echt loslaten, veel inzichten. Er is ruimte voor mij gekomen. Ik was er altijd voor anderen en vergat mezelf. Op een gegeven moment liep ik hier echt in vast. Nu sta ik eens centraal. Ik vind het fijn hoe je me helpt om beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid. Ik was snel overprikkeld en naar wat ik nu weet, vergat ik mezelf compleet. Ik gaf de ander alle ruimte en wist eigenlijk niet meer goed wie ik nog was. Laat staan wat ik nodig had. Nu krijg ik steeds meer toegang tot mijn echte ik. Die ik heel lang verstopt heb. Mijn authentieke ik. Ik besef steeds meer dat ik er echt mag zijn en dat ik ook steeds meer mezelf belangrijk ga vinden. Ik ben op de goede weg. Steeds weer een stapje verder. Dankjewel Carla. Ik vind het fijn om dat samen met jou te doen. Dat voelt heel veilig en vertrouwd.

 

R.A.:

Ik heb Carla leren kennen als een hele fijn mens en goede coach. Ik heb bij haar bars behandelingen, een bars class en een coachtraject gedaan. Ik zat in een moeilijke situatie en was mezelf een beetje kwijt. Door een echtscheiding en alles wat daarbij naar boven kwam wist ik even niet meer waar ik stond. Mijn hoofd liep over. Allerlei gevoelens, gedachten, piekeren, slecht slapen, boosheid, en veel oordeel en van alles wat er door mijn hoofd spookte. Het maalde maar door.

 

Door de coaching van Carla en haar methoden zoals de bars en soulbodyfusion kreeg ik weer ruimte in mijn hoofd. Ik kon weer ontspannen en wat niet van mij was en me alleen maar in de weg zat, weer loslaten. Ik liet me minder wegzakken in de boosheid en het zelfmedelijden. Carla wist me steeds weer op de rit te krijgen door niet in oordelen over mijn ex of anderen te blijven hangen maar door naar binnen te gaan. Naar wat ik voelde, hoe ik met iets omging, wat ik nodig had. Ze zette me steeds weer op mijn eigen benen. Meer en meer gaf het mij een boost om zelf aan het stuur te gaan staan. In het begin lastig omdat ik lamgeslagen was.

 

Gaandeweg kon ik steeds meer eigen keuzes maken. Ik voelde steeds meer mijn eigen kracht. De situatie blijft niet leuk, maar ik merk dat ik wel meer basis heb om op terug te vallen. Dat ik steeds meer in mijn kracht sta. En me minder uit mijn kracht laat zetten of zelf doe. Dit doet me goed. Dat ik weer power in mezelf voel om mijn nieuwe leven te gaan neerzetten.

De begeleiding van Carla vind ik heel prettig en voelt heel veilig. Ik kan echt alles bespreekbaar maken. Ze geeft ruimte om mijn verhaal kwijt te kunnen en ik merk dat ik steeds meer gewoon kan stilstaan bij mijn gevoel, bij wat ik kies. De vele inzichten in dit traject hebben mij goed geholpen hierin. Er is veel geheeld. Ik heb minder last van alles wat eigenlijk niet van mij is, en dat scheelt echt een heleboel kan ik wel zeggen. Ik voel me veel beter geaard. Ik sta steeds meer op eigen benen. Krijg ook steeds meer zelfvertrouwen. Het houdt mij op de rit, zodat ik mezelf niet verlies. Integendeel ik ben mezelf juist aan het hervinden. En ik ben eigenlijk heel erg trots hoe ik gegroeid ben. Dankjewel dat je mij bij de hand hebt genomen om deze reis aan te gaan. Je zegt altijd je doet het zelf, ik begeleid je op je pad. Maar ik ben wel dankbaar dat ik jou ben tegengekomen die mij de weg hierin wijst, me af en toe een kleine schop onder de kont geeft, zodat ik weer kies om aan het stuur van mijn leven te gaan staan. Liefs …

 

E. D.:

Ik kan beter keuzes maken. Mijn energie beter managen. Ik kan me energetisch beter afschermen en beschermen. Ik loop nu minder leeg als ik in de stad of op een feestje ben. Dit komt omdat ik beter bij mezelf kan blijven en minder vervloei met de ander. Dat deed ik voorheen wel en dan was ik doodmoe en voelde ik van alles in mijn lijf. Ik kwam er in dit traject achter dat heel veel niet eens van mij was. Zelfs gedachtes en gevoelens nam ik van anderen over. Ik moet zeggen dat ik nu veel makkelijker met mijn hooggevoeligheid kan omgaan. Ik voel me minder beperkt.

 

De behandelingen vond ik ontzettend fijn. Ik ben zo meer tot rust gekomen. Normaal ging ik maar door. Maar nu stond ik even stil bij mezelf en mijn lichaam. Ook luister ik nu sneller naar mijn lijf. Dat was in begin wat onwennig. Maar daar ben ik echt in gegroeid. Veel tips en oefeningen gebruik ik nog dagelijks. Ze helpen me om goed in mijn kracht te blijven. Ik merk dat ik ook veel meer dingen weer doe die ik voorheen het liefste deed vermijden. Ik heb echt geleerd om beter bij mezelf te blijven. Ik heb hier heel veel aan. Ik ervaar mijn hooggevoeligheid nu minder als een last en daar ben ik heel blij mee.

 

Anita:

Carla hartstikke bedankt voor de ontzettende boost die je mij gegeven hebt. Ik sta weer geworteld. En ga mijn leven neerzetten. Ik als stuurvrouw!

 

bottom of page