Access Consciousness™

“Access Consciousness” betekent “toegang tot je bewustzijn”. Het doel dat oprichter Gary Douglas met Access Consciousness™ voor ogen heeft, is het toegankelijk maken van het bewustzijn. Mensen bewustmaken dat ze weten, vanuit verbinding met hun essentie. Zorgen voor een mooiere en vriendelijkere wereld waarin we bewust zijn dat alles en iedereen één is.

Access Consciousness™ stimuleert je om in de vraag te blijven en open te staan voor het antwoord dat komt. Wat als er meer mogelijk is dan wat jij voor mogelijk houdt? Misschien komt er wel een oplossing waar jezelf nooit op was gekomen. Beperk jezelf niet. Het universum werkt met je mee en wil je heel graag helpen. Blijf in de vraag en sta open om te ontvangen.

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en over jezelf jou weerhouden om werkelijk in je kracht te staan? Alle ervaringen die je in je leven meemaakt (leuke en minder leuke), en die je mee krijgt vanuit je opvoeding, omgeving of zelfs overtuigingen van voorouders, sla je op in je lichaam en psyche. Wanneer de minder leuke ervaringen als een kettingreactie elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades ontstaan. Door deze beperkingen en blokkades kun je psychische, emotionele en fysieke klachten ontwikkelen.

Hoe zou het zijn als je deze beperkingen en blokkades kunt oplossen?

Leven zonder oordelen over jezelf, over anderen en situaties is het moeilijkste wat er is, maar ook het mooiste wat er is! Access Consciousness™ biedt de mogelijkheid om dit te bereiken door middel van behandelingen en tools. Je haalt eruit wat werkt voor jou. Jij maakt jouw keuze. Je moet niks, je kan alles. Alles is al in jou aanwezig!

“All of live comes to me with ease joy and glory”- Gary Douglas

“ All of live comes to me with ease joy and glory ”

Alles begint bij bewustzijn

"Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt- groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen". (Gary Douglas)

Access Consciousness™ biedt je de mogelijkheid om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Door middel van energetisch lichaamswerk zoals de Bars en Body processen mag je loslaten waar jij vast zit in beperkingen.

 

Alles in Access Consciousness™ draait erom om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kunt waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om te allen tijde te weten dat je weet. Weer terug vertrouwen op je intuïtie en je lichaam.

Access Consiousness
Access Consciousness™ aanbod
 • Access Bars®

  Access Bars® is een behandelmethode waamee je rust en ruimte creëert in je hoofd en lichaam. Er ontvouwen zich meer mogelijkheden dan je voorheen gedacht had. Het is een techniek die nuttig is voor het verminderen van stress, angst, depressie en van het gepieker en gemaal in je hoofd.

 • MTVSS

  Body processen zorgen voor een dialoog met het lichaam zodat er weer verbinding gemaakt kan worden. Blokkades worden opgeheven, energie gaat weer stromen. Dit zorgt ervoor dat je weer kan genieten van je lichaam in plaats van er tegen te vechten en roofbouw te plegen.

 • Bars Class

  Ben je enthousiast geworden over de Access bars en wil je dit ook graag leren. Wil jij ook graag verandering in jouw leven? Dan is de Access Bars® Class misschien iets voor jou. Als Bars Facilitator biedt ik een 1-daagse training aan waarin ik je alles leer over de Access bars en het geven van een sessie.  

 • SWAP-Vrouwenavond

  Geregeld (meestal 1 x per maand) organiseer ik een Swap-avond voor vrouwen. Een Swap-avond is een uitwisselingsavond voor Bars practitioners. Een gezellig samenzijn waarbij je een bars of MTVSS Body Process behandeling kunt uitwisselen met elkaar.

Gratis kennismakingsgesprek

 

Wil je graag meer in je kracht gaan staan, wil je aan de slag, maar heb je nog vragen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit verkennende gesprek kijken we of wij een goed team vormen. We kijken waar jouw vraag ligt, wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Aan de hand hiervan kunnen we besluiten of we samen verder gaan en welk begeleidingstraject passend zou zijn.

 “Behandelingen komen in aanmerking voor geheel of gedeeltelijke vergoeding

vanuit de aanvullende verzekering, 'alternatieve geneeswijze'.

Prestatiecodes

 

24012 Behandeling energetische therapie      24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie  24506 Behandeling Counseling 

24514 Behandeling Creatieve therapie             24505 Behandeling (kinder) coaching                                 24500  Behandeling psychotherapie

24509 Oudergesprekken/ouderbegeleiding   24504 Behandeling overige psychosociale therapie     24510 evaluatie/ verslag/​     

Vergoedingen van zorgverzekeraars

© 2019 Be Joeniek® Praktijk en Vrouwenbewustzijnsacademie | Brenkerstraat 6 | 6096 BV Grathem 

Disclaimer | Klachten of geschillen | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

© Copyright pics: Kim Booij Photography | Carla Dekkers Be Joeniek
 • Be Joeniek facebook
 • Instagram
 • Carla Dekkers