top of page
Access Consciousness™
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

“Access Consciousness” betekent “toegang tot je bewustzijn”. Het doel dat oprichter Gary Douglas met Access Consciousness™ voor ogen heeft, is het toegankelijk maken van het bewustzijn. Mensen bewustmaken dat ze weten, vanuit verbinding met hun essentie. Zorgen voor een mooiere en vriendelijkere wereld waarin we bewust zijn dat alles en iedereen één is.

Access Consciousness™ stimuleert je om in de vraag te blijven en open te staan voor het antwoord dat komt. Wat als er meer mogelijk is dan wat jij voor mogelijk houdt? Misschien komt er wel een oplossing waar jezelf nooit op was gekomen. Beperk jezelf niet. Het universum werkt met je mee en wil je heel graag helpen. Blijf in de vraag en sta open om te ontvangen.

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en over jezelf jou weerhouden om werkelijk in je kracht te staan? Alle ervaringen die je in je leven meemaakt (leuke en minder leuke), en die je mee krijgt vanuit je opvoeding, omgeving of zelfs overtuigingen van voorouders, sla je op in je lichaam en psyche. Wanneer de minder leuke ervaringen als een kettingreactie elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades ontstaan. Door deze beperkingen en blokkades kun je psychische, emotionele en fysieke klachten ontwikkelen.

Hoe zou het zijn als je deze beperkingen en blokkades kunt oplossen?

Leven zonder oordelen over jezelf, over anderen en situaties is het moeilijkste wat er is, maar ook het mooiste wat er is! Access Consciousness™ biedt de mogelijkheid om dit te bereiken door middel van behandelingen en tools. Je haalt eruit wat werkt voor jou. Jij maakt jouw keuze. Je moet niks, je kan alles. Alles is al in jou aanwezig!

Access Conciousness_bejoeniek.png

“All of live comes to me with ease joy and glory”- Gary Douglas

“ All of live comes to me with ease joy and glory ”
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Alles begint bij bewustzijn

"Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt- groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen". (Gary Douglas)

Access Consciousness™ biedt je de mogelijkheid om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Door middel van energetisch lichaamswerk zoals de Bars en Body processen mag je loslaten waar jij vast zit in beperkingen.

 

Alles in Access Consciousness™ draait erom om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kunt waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om te allen tijde te weten dat je weet. Weer terug vertrouwen op je intuïtie en je lichaam.

Access Consciousness_quote.png
Access Consiousness
Access Consciousness™ aanbod
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Gratis kennismakingsgesprek

 

Wil je graag meer in je kracht gaan staan, wil je aan de slag, maar heb je nog vragen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit verkennende gesprek kijken we of wij een goed team vormen. We kijken waar jouw vraag ligt, wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Aan de hand hiervan kunnen we besluiten of we samen verder gaan en welk begeleidingstraject passend zou zijn.

bottom of page