top of page
Workshops
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Be Joeniek® organiseert cursussen voor vrouwen

De cursussen zijn gericht op empowerment, persoonlijke groei, bewustzijn, herstel van verbinding met je hart, je authenticiteit. Het doel is om steeds dichter bij je ware zelf te komen en het leven te gaan leven waar jij naar verlangt. Deze keer met jou als stuurvouw om jouw leven vorm te geven

Bars Class:

Be Joeniek® is FACILITATOR van ACCESS BARS en faciliteert regelmatig de eendaagse opleiding tot gecertificeerd Bars Practitioner. (Zie agenda voor data en inschrijving.)

Dit is een geheel verzorgde 1-daagse opleidingsdag waarop u onder begeleiding 2 bars sessies ontvangt en 2 bars sessies leert geven. Een dag waarop veel losgelaten en gelachen wordt. Een mooie manier om te leren om op een luchtigere en jezelf trouw-zijn manier in het leven te staan. Steeds weer een stukje dichter bij je authentieke zelf.

 

Regelmatig (meestal 1 x per maand) organiseert Be Joeniek® een SWAP avond. Deze is voor gecertificeerde bars Practitioners. Op deze avond kunnen vrouwen met elkaar bars sessies uitwisselen.

Aangezien Be Joeniek® een vrouwenbewustzijnspraktijk is en een veilige en vertrouwde plek voor vrouwen wil faciliteren is deze alleen voor vrouwen toegankelijk.  

Cursusaanbod
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png
Carla Dekkers_bejoeniek_coaching.jpg

Access Bars® class

Ben je enthousiast geworden over de Access Bars® en wil je dit ook graag leren? Wil jij ook graag verandering in jouw leven? Dan is de Access Bars® Class misschien iets voor jou. Als Bars Facilitator biedt ik een 1-daagse training aan waarin ik je alles leer over de Access bars en het geven van een sessie. Na deelname ontvang je een officieel certificaat als Access bars Practitioner. Je kunt het gebruiken om je cliënten, familie, vrienden en jezelf te ondersteunen.

Access body process_bejoeniek.png

Swap-vrouwenavond

Geregeld (meestal 1 x per maand) organiseer ik een Swap-vrouwenavond. Een Swap-avond is een uitwisselingsavond voor Bars Practitioners. Een gezellig samenzijn waarbij je een Bars of MTVSS Body Process behandeling kunt uitwisselen met elkaar. Je weet hoe fijn het is en hoe belangrijk het is om deze ook regelmatig te ontvangen. Misschien geef je alleen maar behandelingen aan anderen of komt het er gewoon niet van. Dan is deze avond even heerlijk om jezelf weer even te verwennen. 

Psycho-energetische-therapie_bejoeniek.j

Vrouwenkring

Nadere informatie hierover volgt binnenkort.

Gratis kennismakingsgesprek

 

Wil je graag meer in je kracht gaan staan, wil je aan de slag, maar heb je nog vragen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit verkennende gesprek kijken we of wij een goed team vormen. We kijken waar jouw vraag ligt, wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Aan de hand hiervan kunnen we besluiten of we samen verder gaan en welk begeleidingstraject passend zou zijn.

bottom of page