top of page
Over Carla
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Carla Dekkers

Als kind worstelde ik met mijn hooggevoeligheid en spiritualiteit. Ik verloor regelmatig de verbinding met mezelf. Ik vervloeide met de emoties, klachten en gedachten van anderen en cijferde mijzelf weg.

Als hooggevoelige, spirituele vrouw met gezondheidsklachten en burn-out, heeft mijn leven in het teken gestaan van een zoektocht naar hoe beter voor mijzelf te zorgen en een vervuld leven te leven.

 

Mijn leven veranderde toen ik ontdekte dat ik hier zelf invloed op kon hebben. Ik ontdekte het essentiële belang van de verbinding met mijn eigen authentieke bron. In plaats van verharden, vermijden en overleven, kregen mijn intuïtieve gaven en HSP-kwaliteiten een plek in mijn leven om juist van betekenis te zijn.

Dit brengt me bij jou.

Graag help ik jou leren omgaan met je hooggevoeligheid en in je kracht te gaan staan. Dat je weer luistert naar je lichaam en je verlangens. Wat jouw dromen en obstakels ook zijn, ook jij hebt de kracht om je leven te veranderen en je kunt veel meer dan dat je zelf denkt!  

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees gerust verder...

" Meer over mij "
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Ik begeleid hooggevoelige vrouwen weer naar de verbinding met zichzelf. Als HSP-Coach, lichaams- en energetisch therapeut begeleid ik jou in dit proces zodat jij jouw mooiste leven kunt gaan creëren.

 

Op mijn eigen reis heb ik mogen ervaren dat alles energie is en dat dat betekent dat alles mogelijk is. Als hooggevoelige vrouw herken ik de klachten, de beperkende overtuigingen en verlangens. Door mijn opleidingen, werkervaring, vele verlies ervaringen, bijna dood ervaring als puber, burn-out, levensbedreigende ziekte en vele hobbels op mijn levenspad heb ik altijd een sterke behoefte gehad om te doorgronden wat hieraan ten grondslag lag.

Waarom gebeurden er dingen op mijn pad, waarom voelde ik dingen in mijn lijf. Was het van mij of van een ander? Door de zwaarte van mijn rugzak, mijn spirituele gave, de uitdagingen op mijn pad en de inzichten die ik via mijn werk, opleidingen en mijn persoonlijke groei mocht ontvangen, werd ik enorm aangetrokken tot bewustzijnsleer en persoonlijke groei.

Mijn leven was een zoektocht om de puzzelstukjes bij elkaar te vinden m.b.t. bovenstaande vragen. Ik voelde een sterke behoefte om weer thuis te komen bij mijzelf. Weer verbinding te krijgen met wie ik werkelijk ben en wat mijn missie is. Het loslaten van de ballast in mijn rugzak, het bewustzijn dat ik steeds nieuwe keuzes kan maken om het leven te creëren dat ik verlang, heeft veel veranderd in mijn leven.

Door het loslaten wat niet van mij was, de zwaarte los te laten, en het ontstaan van vertrouwen, ontstond er ruimte. Ruimte om te zijn, te spelen, fouten te maken, mijn diepste verlangens te creëren. Ik kon weer ontvangen.  Ik kon steeds meer in verbinding zijn met mijn bejoeniek®, mijn echte zelf die ik in wezen ben. Wat volgde was dat ik allerlei tekens op mijn pad kreeg. Allerlei aanreikingen en synchroniciteiten. Hierdoor voel ik me geholpen en gesteund door het universum. Hierdoor voelt het leven lichter en meer in flow. Dit bewustzijn schept ongekende mogelijkheden. Het geeft mij de mogelijkheid om in samenwerking met het universum een vervuld leven te creëren!

  

Met mijn ervaring als o.a:

 • HSP en HSK Coach (hooggevoelige volwassenen en kinderen)

 • Psychomotorisch Lichaamstherapeut

 • Creatief therapeut Dans en Beweging

 • Yoga therapie

 • Vrouwenhulpverlening

 • Bewustzijnscoach

 • Energetisch therapeut

 • Zorgconsulent jeugd en gezin

 • Mantelzorger

 • Ondernemer authentieke kleding en sieraden

 • Mijn unieke rugzak met levenservaringen en inzichten

 • Mijn ervaringen als moeder

 

 Wil ik jou graag begeleiden bij jouw proces naar jouw essentie, jouw “bejoeniek”.

Herken jij jezelf?

Herken jij jezelf in mijn verhaal, mijn missie, of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag over de verschillende mogelijkheden die ik je kan bieden, online of offline. In behandeling, 1 op 1 begeleiding of in een groep. Ik denk graag met je mee over wat voor jou de beste stap is die echt bij je past.

bottom of page