top of page
Behandelingen 
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

" Geef je lichaam een stem "

 

We leven in een snelle wereld. Er wordt veel van je verwacht. Je neemt weinig tijd om eens stil te staan en bewust na te denken over wat je zelf wilt, voelt en wat je lichaam je vertelt. Je ratio krijgt voorrang en de lichamelijke en emotionele klachten neem je voor lief.

 

Elk lichaam neemt bewust en onbewust positieve en negatieve ervaringen uit het verleden met zich mee. Als dat teveel wordt en je luistert niet naar de signalen van je lichaam, kan dat leiden tot klachten en spanningen. Er ontstaat verwijdering van wie jij werkelijk bent.

Door de energetische en lichaamsgerichte behandelingen geven we je lichaam weer een stem. Je lichaam weet wat je hoofd niet meer weet. De vastgezette emoties geven klachten. We creëren weer ruimte om deze te laten stromen, zodat blokkades kunnen worden losgelaten en je je weer vrijer voelt.

 

In de sessies neem ik je mee om het contact met je lichaam, je energie en je “be joeniek” te herstellen. Je wordt je bewust van belemmerende patronen, leert je grenzen weer kennen en bewaken en kunt steeds beter in lijn met je “be joeniek” je leven vorm geven.

******* STAP IN JE AUTHENTIEKE KRACHT*****

  • Loop je vast in je leven, met jezelf, je werk, je relatie of gezin?

  • Loopt het niet lekker en wil je graag verandering hierin?

  • Wil je jezelf beter leren kennen en je beter in je vel voelen?

  • Heb je een burn out of voel je je somber en wil je ontdekken hoe jij weer regie krijgt in je leven?

  • Wil je meer in je kracht komen en grenzen durven aangeven?

  • Wil je meer thuiskomen bij jezelf en leven vanuit je hart ipv uit je hoofd?

  • Wil je meer in verbinding met je lichaam en innerlijk kompas leven?

  • Wil je persoonlijk en spiritueel groeien?

 

Of wellicht nog een andere vraag.

 

Graag kijk ik met jou mee waar jouw hulpvraag ligt en gaan we samen op pad om jou weer in je kracht en op jouw authentieke pad te zetten. Zodat jij weer jouw kracht gaat voelen en weer gaat stralen.

In dit korte en krachtige traject zitten 4 behandel/coach sessies van 1,5 uur waarin jij weer de touwtjes van jouw leven in handen gaat krijgen.

 

Wil je graag gebruik maken van mijn expertise om jou weer snel in jouw kracht en verbinding met jouw authentieke Zelf te brengen, dan kun je een afspraak of een infogesprek aanvragen voor verdere afstemming.

Be Joeniek individuele trajecten
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Gratis kennismakingsgesprek

 

Wil je graag meer in je kracht gaan staan, wil je aan de slag, maar heb je nog vragen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit verkennende gesprek kijken we of wij een goed team vormen. We kijken waar jouw vraag ligt, wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Aan de hand hiervan kunnen we besluiten of we samen verder gaan en welk begeleidingstraject passend zou zijn.

bottom of page