Behandelingen

" Geef je lichaam een stem "

 

We leven in een snelle wereld. Er wordt veel van je verwacht. Je neemt weinig tijd om eens stil te staan en bewust na te denken over wat je zelf wilt, voelt en wat je lichaam je vertelt. Je ratio krijgt voorrang en de lichamelijke en emotionele klachten neem je voor lief.

 

Elk lichaam neemt bewust en onbewust positieve en negatieve ervaringen uit het verleden met zich mee. Als dat teveel wordt en je luistert niet naar de signalen van je lichaam, kan dat leiden tot klachten en spanningen. Er ontstaat verwijdering van wie jij werkelijk bent.

Door de energetische en lichaamsgerichte behandelingen geven we je lichaam weer een stem. Je lichaam weet wat je hoofd niet meer weet. De vastgezette emoties geven klachten. We creëren weer ruimte om deze te laten stromen, zodat blokkades kunnen worden losgelaten en je je weer vrijer voelt.

 

In de sessies neem ik je mee om het contact met je lichaam, je energie en je “be joeniek” te herstellen. Je wordt je bewust van belemmerende patronen, leert je grenzen weer kennen en bewaken en kunt steeds beter in lijn met je “be joeniek” je leven vorm geven.

Be Joeniek behandelingen
  • Access Bars® is een behandelmethode waamee je rust en ruimte creëert in je hoofd en lichaam. Er ontvouwen zich meer mogelijkheden dan je voorheen gedacht had. Het is een techniek die nuttig is voor het verminderen van stress, angst, depressie en van het gepieker en gemaal in je hoofd.

  • MTVSS

    Body processen zorgen voor een dialoog met het lichaam zodat er weer verbinding gemaakt kan worden. Blokkades worden opgeheven, energie gaat weer stromen. Dit zorgt ervoor dat je weer kan genieten van je lichaam in plaats van er tegen te vechten en roofbouw te plegen.

  • Heb je blokkades en mis je de verbinding met jezelf en de wereld om je heen? Loop je vast in je werk of prive? We lopen allemaal beschadigingen op in ons leven. Zoals schuldgevoel, pijn uit het verleden, schaamte, afwijzing, belemmerende overtuigingen en ervaringen vanuit het familiesysteem.

  • Heb je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Of voel je dat je vooruit wilt komen, maar dat het niet lukt? Het kan zijn dat je lichaam en je ziel nog niet goed met elkaar verbonden zijn. Om verschillende redenen kan die verbinding ontbreken, meestal gebeurt dit door pijnlijke gebeurtenissen in je leven.

Gratis kennismakingsgesprek

 

Wil je graag meer in je kracht gaan staan, wil je aan de slag, maar heb je nog vragen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit verkennende gesprek kijken we of wij een goed team vormen. We kijken waar jouw vraag ligt, wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat ik hierin voor jou kan betekenen. Aan de hand hiervan kunnen we besluiten of we samen verder gaan en welk begeleidingstraject passend zou zijn.

 “Behandelingen komen in aanmerking voor geheel of gedeeltelijke vergoeding

vanuit de aanvullende verzekering, 'alternatieve geneeswijze'.

Prestatiecodes

 

24012 Behandeling energetische therapie      24513 Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie  24506 Behandeling Counseling 

24514 Behandeling Creatieve therapie             24505 Behandeling (kinder) coaching                                 24500  Behandeling psychotherapie

24509 Oudergesprekken/ouderbegeleiding   24504 Behandeling overige psychosociale therapie     24510 evaluatie/ verslag/​     

Vergoedingen van zorgverzekeraars

© 2019 Be Joeniek® Praktijk en Vrouwenbewustzijnsacademie | Brenkerstraat 6 | 6096 BV Grathem 

Disclaimer | Klachten of geschillen | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

© Copyright pics: Kim Booij Photography | Carla Dekkers Be Joeniek
  • Be Joeniek facebook
  • Instagram
  • Carla Dekkers