top of page
Access Consciousness Bars™
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png
Hoofdpunten_accessbars.png

“Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je de deuren naar heling.”

Access Bars™ is een behandelmethode waamee je rust en ruimte creëert in je hoofd en lichaam. Er ontvouwen zich meer mogelijkheden dan je voorheen gedacht had. Het is een techniek die nuttig is voor het verminderen van stress, angst, depressie en van het gepieker en gemaal in je hoofd. Het verbetert je slaap. Het helpt bij hooggevoeligheid, ADD en ADHD, voor kinderen, examens, zwangere vrouwen. Het is een slim ontladingssysteem voor alle spanning die je bij je draagt, die vast zitten, en waar je maar niet vanaf lijkt te kunnen komen. Je kunt het vergelijken met het defragmenteren van je computer, maar nu voor je hoofd en lichaam.

 

Er zijn 32 punten op je hoofd die verbonden zijn met verschillende energiebanen die corresponderen met levensgebieden die voor ons belangrijk zijn zoals; vreugde en verdriet, geld en controle, creativiteit, lichaam en seksualiteit, veroudering, heling.  Wanneer deze zachtjes worden aangeraakt gaat de energie stromen. De elektrische spanning van alle overtuigingen, oordelen, gedachten, emoties die je ooit opgeslagen hebt of waarvan jij besloten hebt dat ze belangrijk waren, in welk leven dan ook, worden losgelaten. Je hoofd wordt leeg, gedachten vallen stil, je lichaam begin te tintelen en een innerlijke reis begint.

Tijdens deze innerlijke reis krijg je de mogelijkheid om jouw overtuigingen, gedachten, houdingen, gevoelens, oordelen en patronen waardoor jij je hebt laten tegenhouden, los te laten en bewust nieuwe te creëren. Jij wordt weer stuurvrouw van jouw reis en van jouw leven, bij elke keuze die jij maakt. Elke 10 seconden kun jij weer nieuwe keuzes maken in je leven. Wat wil jij loslaten dat jou niet meer dient?

De Bars methode helpt je te ontladen en ballast op te schonen zoals bij:

  

  • Een vol hoofd

  • Piekeren

  • Overprikkeling
  • Vermoeidheid- of burn- out klachten.

  • Hooggevoeligheid

  • Angsten

  • Spanning

  • Vage lichamelijke kwaaltjes.

  • Pijn.

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is jouw leven nog niet zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Wanneer je bereid bent om meer te ontvangen is er veel mogelijk van wat jij wenst. Access Bars™ heeft al vele duizenden mensen geholpen om meerdere aspecten van hun leven te veranderen. Ze ervaren met name meer ontspanning, meer energie, meer ruimte in hun hoofd en meer plezier in het manifesteren van het leven dat past bij wie zij in wezen zijn.

"Bars sessies geven een oase aan rust"
Be Joeniek WINGS.png
Be Joeniek WINGS.png

Mijn sessies zijn verhelderend en geven je rust. Ik luister, voel en geef je de ruimte om je weer thuis te voelen. In het slechtste geval voelt het als een heerlijke ontspanning van lichaam en geest, maar het kan ook je leven veranderen in een lichter en vrolijker leven met meer mogelijkheden. Een leven dat meer bij jou past.

 

We starten met een korte gesprekje. Ik nodig je uit om je schoenen, horloge en telefoon uit te doen en plaats te nemen op de massagetafel. Je ligt met kleding aan onder een warme deken. Ik ga tijdens de sessie je hoofd, voeten en handen aanraken. De behandeling is geheel pijnloos en voelt als een heerlijke ontspannen massage. Dit werkt nog na in de dagen en zelfs weken na de behandeling. Aan het einde drinken we een glaasje water en kun je nog iets delen als je dat wilt.

 

Moet je een bars sessie vaker laten doen?

Je moet natuurlijk helemaal niets. Mijn ervaring heeft me echter wel geleerd dat je door meerdere behandelingen te ontvangen, je meer resultaat gaat zien. Het verminderen van oude, vastzittende patronen is een proces en geeft jou de kans en vrijheid om te kiezen wat jij nu wilt. Ik zie het als een regelmatige onderhoudsbeurt van opschoning van ballast en weer mogelijkheden zien vanuit wie jij werkelijk bent. Hoe vaker je een bars behandeling hebt gehad, hoe makkelijker het proces van ontvangen en overgave ontwikkelt. Hoe meer jij deze in jouw leven kunt gaan uitnodigen.

De werking van Bars is wetenschappelijk bewezen

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de hersengolven gedurende de bars sessie vertragen. Van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar Theta (diepe ontspanning). Theta is de fase vlak voordat je in slaap valt. Het stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen om meer ruimte te creëren. Dit helpt je het oude meer los te laten en meer aanwezig te zijn in het nu.

Door negatieve gedachten, gevoelens en emoties wordt de vorm van de cellen ovaal. Als je je bars laat “runnen” kunnen de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aannemen en zo meer gemak voor je hoofd, je lichaam en je leven verzorgen.

Investering in jezelf

Access Bars_Be Joeniek_cellen.png
Access Bars golven_bejoeniek.png

Neuroloog en neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin legt het effect uit in onderstaande video.​

bottom of page