top of page

Angel to fly

Bijgewerkt op: 4 nov. 2019Vandaag weer iets heel moois mogen meemaken. In mijn praktijk help ik vrouwen de verbinding met wie ze werkelijk zijn te herstellen. Dit doe ik door middel van energetische therapie, lichaamstherapie en coaching. Ook Soul body fusion® zet ik daarbij in. Hierbij werk ik als facilitator om je ziel en je lichaam weer in verbinding te brengen. Zodat je steeds meer thuis komt in jezelf en je je leven steeds meer kunt gaan leven vanuit jouw levensmissie, jouw levenspad.


Om zelf goed in verbinding te blijven pas ik deze zelf regelmatig toe. Maar ook met collega’s faciliteren wij bij elkaar. Vandaag was weer een dag waarop ik middels een andere facilitator de verbinding met mijn lichaam en ziel mocht ontvangen en voelen. En wat een ervaring was dat vandaag. Zo bijzonder.


Meestal ervaar ik allerlei gewaarwordingen in mijn lichaam. Van kriebels, verschuivingen, steken, naar opgevuld worden, naar rust, ruimte, vertrouwen en groeien in mijn kracht. Een thuiskomen bij mezelf gevoel! Maar vandaag was wel heel bijzonder en dat wil ik graag met jou delen. Om vanuit mijn ervaring te delen hoe bijzonder die verbinding kan zijn.


De sessie bestond uit 2 delen. In het eerste deel nam ik allerlei lichamelijke sensaties in mijn lichaam waar. In het tweede deel gebeurde er iets magisch. Mijn aandacht werd getrokken naar mijn linkerschouder. Ik ervoer een naar achter trekkende beweging. Alsof er wat van zwaarte achter op mijn linkerschouderblad hing. Steeds duidelijker werd de vorm van wat dat dan was. Ik nam de vorm van een vleugel waar. Een vleugel die wat vast zat en in verhouding klein was. Ik kreeg de woorden “je hoeft jezelf niet klein te houden” door. Vervolgens groeide er een hele mooie rechter engelenvleugel aan. Prachtig, weids en vrij. De linkervleugel volgde en ook daar ontstond een prachtig mooie witte engelenvleugel. Fier, weids en vrij. De vleugels bewogen vrolijk, vrij de ruimte nemend, heen en weer. Een trots en gevoel van eigenwaarde stroomde door mij heen.


Vanuit mijn midden zag en voelde ik daar ineens een ketting met aan de ene zijde een anker en aan de andere zijde een ster. Het anker dook naar beneden de grond in, door mijn lichaam ontvouwde de ketting zich omhoog, via mijn kruin, met hoog in de lucht de ster die daar bleef dobberen. Ik ervaarde een fierheid en zelfvertrouwen. Kracht. Na deze ontvouwing ontstond aan de voorzijde van mijn lichaam een mooi roze bolvormig hart. Het gevoel was magisch. Ik voelde aan de achterzijde de verbondenheid met mijn vleugels, via het anker de verbondenheid met de aarde, via de ketting de verbondenheid in mijn lichaam, via de ster de verbondenheid met het universum en via het hart de verbondenheid met de mensen. Ik “was”. Verbonden met “al”.


Ook daarna gebeurde er iets bijzonders en mij zo dierbaars. Mijn overleden broer kwam met engelenvleugels naar mij toe gevlogen. Hij omhelsde mij en nam mijn handen vast. Hij nodigde mij uit om net als hem mijn vleugels te gebruiken en met hem mee te zweven. Ik moest even wennen aan het idee dat ik überhaupt zou kunnen vliegen. Maar zijn vertrouwen was zo groot dat ook ik hier niet meer aan twijfelde en mijn vleugels steeds krachtiger voelde bewegen en ik uiteindelijk van de grond kwam en naar mijn broer toe vloog. Mijn broer glimlachte en gaf mij het gevoel dat ik “natuurlijk” kon vliegen. Hij had hier geen moment over getwijfeld. Ook ik begon steeds meer in mijn vertrouwen te groeien. We keken elkaar aan en gingen samen op pad. Verbonden, vliegend, en het gevoel dat alles mogelijk was.


In dankbaarheid ontvangen.


Carla Dekkers, Be Joeniek, Praktijk voor vrouwen en bewustzijnsacademie

Bij Soul Body Fusion® is het enige wat je hoeft te doen, ontvangen en waarnemen. Je ziel weet wat hij moet doen. Alles is goed. Jij mag ontvangen. Voor iedereen en elke keer is het weer anders. Misschien merk je schijnbaar weinig op. De verbinding doet zijn werk. Altijd!

In mijn praktijk is het mogelijk om een Soul Body Fusion® sessie te ontvangen, maar ook een sessie op afstand is mogelijk.


Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via bejoeniek@gmail.com of 06-23836094.


Mijn naam is Carla Dekkers - Lichaamstherapeut, psycho-energetisch therapeut en hsp-coach. Ik help je los te laten wat je NIET meer dient en ruimte te creëren om te mogen zijn wie je bent. Ik vind het fantastisch om vrouwen weer in hun kracht te zetten. Hen te begeleiden op hun reis naar binnen, naar verbinding met hun ware zelf. Vrouwen te begeleiden in hun bewustzijnsproces en persoonlijke ontwikkeling. Leren om los te laten wat niet je meer dient en ruimte creëren om te mogen zijn wie jij bent. In al je glorie en in lichtheid.


Spreekt dit je aan en wil je hier meer over weten? Neem contact op via onderstaande link.


Carla Dekkers

Be Joeniek, Praktijk en vrouwenbewustzijnsacademie

Volg me ook op facebook Be JoeniekBe Joeniek

85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page